Hopp til hovedinnholdet

Kan politiet si ifra til moren min fordi de kjenner hverandre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i går kveld var jeg og noen venninner på en fest. Vi skulle egentlig ha jentekveld, men ble invitert og bestemte oss for å dra. På grunn av detta hadde jeg ikke sagt ifra til foreldrene mine (moren min er også veldig streng når d kommer til det, så ville sagt ifra til min far). På denne festen som var et stygge fra byen, var det en hendelse som skjedde, slik at politiet kom. På dette tidspunktet hadde jeg drukket svært lite vin, så tror ikke jeg var beruset. De skrev ned informasjon om alle som var dær, og vi ble bedt å forlate. Selvsagt kom det fram at jeg var datteren til en politiadvokat når det var min tur. Politiet kjørte oss hjem, og avsluttet med å si at de IkKE ville kontakte foreldre, men er bekymret for at de vil si noe til moren min uansett, med tanke på at de jobber såpass tett. Har hun mulighet til å bare si ifra til min mor, bare fordi at hun kjenner henne? Tenker nå med tanke på at jeg var ilag med flere godt berusede hvor foreldrene ikke ble kontaktet.

SVAR

Besvart 21.11.2018 11:45:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle