Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å være kul og ikke nervøs? Er det farlig å drikke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg vet at dette er et veldig teit spørsmål men er veldig nervøs. jeg og en venn har tenkt til å drikke og da skal jeg overnatte hos henne. hun pleier ofte å overnatte med folk og sånn, men jeg pleier aldri å gjøre det. jeg gleder meg fordi det er veldig gøy å være med henne men er redd for at jeg ikke er like bra som de andre vennene hennes. tenk hvis jeg gjør noe på feil måte. hun skal også drikke med en annen venn ikke så lenge før, tenk hvis hun liker å være m henne bedre enn med meg. tenk hvis jeg blir veldig full og gjør noe dumt. samtidig vil jeg bli full, for føler meg så stiv til vanlig. hva kan jeg gjøre for å bare være kul og ikke være så nervøs? i tillegg så lurer jeg på om det er farlig å drikke i så ung alder?

SVAR

Besvart 20.11.2018 09:03:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Noen å snakke med om drikkepress

Trenger du noen å snakke med om drikkepress? Her finner du en oversikt over hvor du kan få råd.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle