Hopp til hovedinnholdet

Redd for at pappa skal bli full

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Min pappa drikker gjerne 2 glass vin eller rosevin i helgene. Når mamma er borte og jeg er hjemme alene med pappa er jeg altid nervøs og redd får at han skal bli full. Han har vært full 2 ganger og altid lovet meg og aldrig bli det igjen. Jeg er redd får at han skal bli full når jeg er hjemme alene. Hva er best får meg og papoa og gjøre?

SVAR

Besvart 06.12.2018 11:33:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle