Hopp til hovedinnholdet

Frykter at forholdet ikke vil funke på grunn av drikking

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er forelska i en jente, og 99% sikker på at hun liker meg også. Vi har flørta i et par uker nå, og vi henger med hverandre nesten hele tiden, og vi har det sykt gøy. Har lyst til å bli sammen med henne, men det er en ting som plager meg. Hun drikker mye mer alkohol enn det jeg gjør, og har gjort mye mer sånn "crazy" greier enn det jeg har. Liker å dra på fylla en gang i blandt jeg også, men ikke nesten hver helg liksom. Frykter at det ikke kommer til å funke pga dette, at hun blir lei av meg hvis jeg ikke vil drikke 3/4 helger... Håper jo at hun kanskje ikke har trangen til å drikke så ofte hvis vi blir sammen, men skremmer meg uansett... Takker for svar :))

SVAR

Besvart 12.12.2018 16:05:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle