Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er det mindre sjanse til å bli fyllesyk vis du drikker sprit isteden for rusbrus? fordi man drikker jo mye mer vis man skal drikke seg full på rusbrus isteden for på sprit fordi sprit er jo mye sterkere en rusbrus. Jeg har drukke meg engang full på rusbrus å da måtte jeg drikke sinnsykt mye for å bli full, å dagen etter på var jeg fyllesyk. Så det jeg lurer på er da at er det mindre sjanse for å bli fyllesyk vis man drikker sprit med høy prosent? isteden for mye rusbrus.

SVAR

Besvart 10.12.2018 16:04:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Ti gode grunner til å drikke vann

Vann er den beste tørstedrikken og anbefales som drikke til måltider - og mellom måltider. Les mer om hvorfor du trenger mye vann og fordelene med å drikke vann.

 

Les mer
account_circle