Hopp til hovedinnholdet

Promillekalkulatoren viste at jeg hadde 4 i promille, er det farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg veier 60kg, jeg hadde 5 halvlitere med cider 4,7 prosent og 2 øl 330ml, jeg drakk cirka 200ml med Jack Danielsen, sirka 2 shotter blandet sammen med colaen, også hadde jeg en tequilaflaske jeg drakk rent av innimellom, jeg ble ganske full Men jeg ble ikke kvalm eller spydde det var litt vanskelig å gå rett, men testet en sånnen promillekalkulator og den visste at jeg hadde 4 i promille jeg er sikker på at jeg ikke skrev noe feil, er det vanlig å tåle så mye og er det farlig, jeg er bare 15 år, jeg fikk ingen hangover heller men jeg sliter med å huske ting fra kvelden, PS, dette er ikke tull jeg er ikke dum, jeg husker hva jeg drakk, SVAR FORT!!

SVAR

Besvart 17.12.2018 11:46:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle