Hopp til hovedinnholdet

Jeg drikker meg alt for full og er bekymret. Hva burde jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jer er en 14 år gammel jente som er litt bekymret, jeg smakte for første gang alkahol når jeg var 13 og jeg drikker meg ganske så full nesten hver helg. Jeg har hatt 3,5 i promille tror jeg, det er vartfall det jeg er blitt fortalt. Jeg drar på fester og sånn og har prøvd å gitt meg men ender alltid opp med at jeg drikker mer en jeg vil. Hvorfor jeg drikker vet jeg ikke, mange av vennene mine gjør det. Jeg føler at jeg drikker meg alt for full og eg ganske bekymret for helsen min. Mine foreldre vet ikke at jeg drikker. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 14.12.2018 14:32:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle