Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er fra plass hvor alkohol er helt normalt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 15 og typen min er 17. Han er fra en plass hvor alkohol blandt mindreårige er helt normalt, og det er helt normalt å dra på fest med folk som er mye eldre. Jeg selv har valgt å ikke drikke sammen med han enda, ettersom jeg er litt redd. Jeg syntes det er mye å drikke vær helg når man er 17 og han drikker seg alltid DRITINGS. Jeg føler ikke han velger alkohol foran meg, men er alltid sånn «Er med deg da, så drikker jeg den dagen». Jeg klarer ikke sove om nettene fordi jeg ikke har kontroll. Jeg hat ikke lyst til å være jenta som sier ikke gjør ditt og datt.... Derfor vil jeg ikke si noe selvom det plager meg... Drikke på julaften, drikke i uka, drikke i feriene... Jeg vil ikke miste han.... Siden jeg føler alkoholen tar så mye av han har jeg ikke hatt lyst til å dra med, og det går utover at jeh ikke blir kjent med vennene hans... og jeg er redd han skal syntes jeg er kjedelig....... Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... syntes det er så vanskelig, og det plager meg mye...

SVAR

Besvart 20.12.2018 21:30:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle