Hopp til hovedinnholdet

Kjøp av alkohol til mindreårige

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

så jeg og en venn dro til en annen by for å spille i en turnering, vi hadde fått en over 20 år til å kjøpe sprit til oss, altså to flasker med 32%. vi drakk halve av den ene flasken på fredagen. Mens vi var i hallen hadde h*n vi bodde hos snoket i baggen min og funnet de to flaskene. H*n ringte foreldrene våres og vi ble hentet. Foreldrene våres trua med å tilstå og fortelle hvem som kjøpte de til oss eller ringe til politiet å tilstå til dem. Vennen min tilsto og fortalte hvem som hadde kjøpt de. Så måtte vennen min gi nummeret til h*n som kjøpte, og i dag (søndag) ringte foreldrene til h*n og spurte om h*n kunne komme for å snakke om det med de eller anmelde h*n til politiet. H*n sa at han kan komme. Men det vi er kjempe redde for er om de kommer til å anmelde h*n uansett og om det skjer hva skjer h*n da? Må h*n i fengsel eller får h*n bot? Vennen min liker h*n veldig godt, h*n ville aldri skadet oss eller gjort noe annet dumt og vennen min frykter for å miste h*n for godt. mvh j15

SVAR

Besvart 19.12.2018 20:31:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Kjøper alkohol til mindreårige

Jeg skal på fest i helgen og vil kjøpe med øl og rusbrus og sånt til noen venner som ikke har fylt 18 ennå. Hvis jeg går alene i butikken vet jo ingen at jeg egentlig kjøper til noen andre, så jeg tenkte å prøve. Hva skjer om jeg blir tatt?

 

Les mer
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
account_circle