Hopp til hovedinnholdet

Har med vodka i vannflaska på skolen og når dem blir tom blir jeg stressa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei igjen, stilte tidligere spm om at jeg hadde begynt og drikke og ble stressa når jeg ikke fikk i meg alkohol. det har nå utviklet seg til at jeg har med vodka i vannflaska på skolen og når dem blir tom blir stressa. jeg har blitt diagnosert moderat depresjon og panikkangst av bup så sliter litt fra før av. hva kan de gjøre? kan de nekte meg og drikke? legge meg inn på psykiatrien?

SVAR

Besvart 20.12.2018 16:56:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle