Hopp til hovedinnholdet

Hvordan tenker man mens man har blackout?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

her om dagen var jeg på en fest, og jeg ble ganske full. da jeg våknet dagen etterpå lå jeg i sengen til en fyr fra festen, uten å huske i det hele tatt at vi dro hjem til han eller at vi hadde sex, noe han fortalte da jeg våknet. Jeg hadde flere timer med totalt blackout, og fikk fortalt av andre alt jeg gjorde. det føles helt absurd og skummelt at jeg ikke kunne huske noen ting av hva jeg sa eller gjorde. men spørsmålet mitt er egentlig bare hvordan man tenker mens han har blackout? og hvordan oppfører man seg liksom, er man bevisst? for jeg føler at jeg ikke kan ha hatt kontroll over meg selv siden jeg ikke husker hva jeg gjorde, og jeg lurer veldig på hva jeg tenkte mens jeg hadde blackout. tenker man i det hele tatt under en blackout? jeg ville aldri ellers for eksempel blitt med han hjem og hatt sex med han, eller røkt sigaretter som jeg også tydeligvis gjorde og det skremmer meg litt at jeg gjorde alt det jeg har fått fortalt uten å vite det selv, særlig å ha sex uten å huske de

SVAR

Besvart 03.01.2019 19:38:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Angrer du etter ”one-night stand” og tilfeldig sex?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer? Du er ikke alene. Tilfeldig sex, eller "one-night stand", er relativt vanlig.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle