Hopp til hovedinnholdet

Drikking og takle ting som skjer i fylla

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For noen helger siden var jeg på fest og ble fort veldig full. Jeg sliter med å drikke ansvarlig og ender alltid opp med å bli full med en gang. Denne gangen gikk det veldig galt og jeg ble så full at jeg blacka ut. På festen hadde jeg sex med en fyr jeg ikke kjenner og jeg husker verken hvordan vi endte opp sammen eller hva som skjedde etterpå. Jeg bare vet at vi hadde sex og det vet hele skolen også. Dette er utrolig ekkelt, og jeg har ingen kontakt med denne gutten i det hele tatt. Hvordan kan jeg drikke uten å bli helt på kjør? Og hvordan kan jeg takle denne situasjonen på skolen?

SVAR

Besvart 03.01.2019 19:34:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle