Hopp til hovedinnholdet

Det er deilig å drikke. Så slutt å snakk dritt om alkohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er helt deilig å drikke. Jeg er alene nå, etter å ha drukket en hel del, og har det fantastisk med å høre på musikk og alt annet. Jeg ser verden på en helt annen måte, alt er mykt og deilig - og ingen krav biter på meg. Dette er en helt fantastisk følelse, jeg bare gruer til i morgen (blir nok litt bakfull, men har en dag og hente meg inn på) og skal opp på jobb på mandag med alle streber-lederes krav og idiot-møter. Har god utdannelse, og skal fortsette med det (utdanne meg), men skjønner ikke hvorfor samfunnet skal innrettes på å vær edru. Jeg er en mye bedre person når jeg er litt rusa - som nå, mer kreativ er jeg også, mer snill - dette er bare herlig. så slutt å snakk dritt om alkohol. Det er bare fantastisk!

SVAR

Besvart 07.01.2019 14:13:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle