Hopp til hovedinnholdet

Det er deilig å drikke. Så slutt å snakk dritt om alkohol.

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Det er helt deilig å drikke. Jeg er alene nå, etter å ha drukket en hel del, og har det fantastisk med å høre på musikk og alt annet. Jeg ser verden på en helt annen måte, alt er mykt og deilig - og ingen krav biter på meg. Dette er en helt fantastisk følelse, jeg bare gruer til i morgen (blir nok litt bakfull, men har en dag og hente meg inn på) og skal opp på jobb på mandag med alle streber-lederes krav og idiot-møter. Har god utdannelse, og skal fortsette med det (utdanne meg), men skjønner ikke hvorfor samfunnet skal innrettes på å vær edru. Jeg er en mye bedre person når jeg er litt rusa - som nå, mer kreativ er jeg også, mer snill - dette er bare herlig. så slutt å snakk dritt om alkohol. Det er bare fantastisk!

Besvart 07.01.2019 14:13
 

Svar
Hei

Det er klart at det å drikke alkohol kan gi fine opplevelser. Det er ikke tilfeldig at det er et populært rusmiddel. At overdreven bruk av alkohol også har skadevirkninger er dessverre også en del av sannheten. Ønsker du å vite mer om alkohol og skadevirkninger finner du informasjon om det i vedlagte artikler.

Hilsen RUStelefonen 915 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fakta om alkohol

Skåling på fest (colourbox.com)

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er og hvordan den fremstilles, hvordan den påvirker kroppen og hva promille er.

Les mer

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Jente trener i skauen (colourbox.com)

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Alkohol
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om alkohol