Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal drikke alkohol for første gang, hva kan skje?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har blitt invitert til og drikke sammen med noen kompiser til helgen. Ingen av oss har drukket før, og vi gjør de mest fordi vi er nysgjerrige. Jeg har fått tak i 4 stk av smirnoff ice (4,8 %). Jeg har ikke planet om og drikke alt, men i hvert fall to flasker. Jeg er veldig nysgjerrig, samtidig som jeg er litt redd for hva som kan skje... (-: Jeg har skrevet noen spørsmål angående dette temaet under: 1. Hvor mye tåler jeg? Tåler man mindre første gangen? Jeg er 1.72 og veier 60 kg. Jeg vokser mye for tiden 2. Er det noen spesielle forhåndsregler jeg burde ta? 3. Kommer jeg til og merke at jeg har drukket dagen etter? Er det enkelt for andre og se at jeg har drukket? 4.kan det være farlig og drikke for mye? Hvor burde jeg sette grensen første gangen? 5. Hvordan føles det og være påvirket av alkohol? Takk for svar! Mvh g14

SVAR

Besvart 16.01.2019 17:06:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle