Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å kombinere medisiner for bipolar lidelse og ADD med alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente med Bipolar lidelse, og er medisinert med lamictal og ritalin for ADD. Det jeg lurer på, er om det er "farlig" å drikke alkohol i kombinasjon med lamictal og ritalin? Etter jeg begynte på lamictal har jeg blitt veldig fort dårlig av lite drikke, og alkoholtoleransen min er mye mindre enn hva den pleide å være.. Har så vidt vært innom dette med BUP men jeg kan liksom ikke spørre så mye rundt det ettersom at moren min er i rommet og jeg vil ikke at hun skal vite hvor mye jeg har drukket før.... (hun vet at jeg drikker nå og hvor mye, snakker om tidligere) Jeg røyker også i vanskelige perioder hasj, noe jeg også lurer på om er farlig i kombinasjon med medisinene? På forhånd; takk for svar!

SVAR

Besvart 21.01.2019 19:43:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle