Hopp til hovedinnholdet

Vet du hvor man kan kjøpe alkohol!?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 14 år som en gang var med en guttegjeng hjem til felehuset.. Vi hadde med oss alkohol for 3000 norske kroner. Vi skjønte ikke alvoret. Og jeg.. Jeg ble kort sagt full. Veldig Full. Jeg spydde så jævlig mye. Og mamma mor er skuffa. Hun sa at jeg kom til å gå lei alkohol. Men jeg føler at jeg må ha øl og sprit for å holde meg gående.!! Vet du hvor man kan kjøpe alkohol!`?

SVAR

Besvart 16.01.2019 14:21:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle