Hopp til hovedinnholdet

Kan man få dårligere kondis av å kun drikke og evt. røyke en gang i blant?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer på om man kan få dårligere kondis av å kun drikke (evt. røyke) en gang i blant? Selv trener jeg 5-6 ganger i uken, der treningen består av ca 30 min cardio på sykkel, og 30-40 min styrke. Hvis jeg drikker/røyker ca hver 4. helg, kan kondisen bli mye dårligere? Og hvor lang tid tar det i såfall å bygge den opp igjen med et utgangspunkt i hvor ofte jeg trener?

SVAR

Besvart 29.01.2019 13:59:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt du bør vite om røyking

Sigaretter er det farligste produktet som selges og tar livet av mer enn halvparten av dem som bruker det. Det er heldigvis veldig få norske ungdommer som begynner å røyke og mange voksne har klart å slutte. Likevel dør fortsatt rundt 6000 nordmenn av røyking hvert år.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Alkohol påvirker treningen din

Er du ute etter gode treningsresultater, uansett mål, bør du unngå å drikke mye alkohol.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle