Hopp til hovedinnholdet

Jeg har dårlig samvittighet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og venninna mi har gjort noe dumt, og jeg føler dette er min skyld. Igår var jeg hjemme alene. Vi skal snart ha ball og jeg og venninna mi hadde planer om å drikke. Så da gikk jeg ned i kjelleren (vi var enig om det) og tok vodka i et glass. Mamma klarte å finne glasset, og vi fikk sååå kjeft. Vi løy om at det var lenge siden vi tok det og at vi skulle egt ha det til en Halloween fest i oktober, og at jeg hadde helt glemt det. Vi sa at vi hadde feiga ut, men vi hadde jo ikke det. Jeg tok det i går, men sier at jeg tok det for flere måneder siden. Mamma tror på alt dette, men har mistet all tillit. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Mamma er sinna og lei seg. I dag er det fredag og vi skal på en leir. Jeg vet ikke om jeg klarer å dra på leir med så dårlig samvittighet... jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Værsåsnill å hjelp fort..

SVAR

Besvart 30.01.2019 23:34:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
account_circle