Hopp til hovedinnholdet

Spyr når jeg drikker alkohol, hvordan kan jeg bygge opp toleransen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no. For en liten stund siden drakk jeg en god stor mengde med shots og øl. Jeg hadde god kontroll men kjente at jeg var rimelig full. En liten stund senere begynte synet mitt å bli dårlig, jeg kastet opp og ble rimelig dårlig. Etter noen dager var det en ny omgang, men denne gangen måtte jeg spy etter bare 2/3 shots. Jeg ble ikke full i det hele tatt. Jeg ble kvalm og hadde spy følelsen så vidt jeg bare smakte på alkohol. En måned senere kjenner jeg fortsatt på denne følelsen. Er dette normalt, og hvordan kan jeg bygge opp toleransen min igjen til å være sånn den var før? Dere skjønner at det snart kommer en russetid og det skal da ikke være normalt og nesten spy av en enkel shot? Takk for svar.

SVAR

Besvart 28.01.2019 14:01:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle