Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 13 , har epilepsi og lurer på hva slags alkohol jeg kan drikke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 13 årgammel jente og lurer på hva slags alkohol jeg en drikke. Søstra mi skal snart være russ, og prater litt om alkohol. Jeg har epilepsi og lurer på om det er noe alkohol som jeg kan drikke? Bruker «lamictal» som medisin og lurer på om det har noe med alkoholen å gjøre.

SVAR

Besvart 29.01.2019 15:28:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle