Hopp til hovedinnholdet

Har drukket, angrer. Har egentlig lyst til å drikke og ha sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har prøvd å drikke før, bare et par ganger og har bare blitt litt full en gang, men dette var fordi jeg gikk gjennom en veldig vanskelig tid så jeg gjorde ting som jeg kunne ønske jeg ikke gjorde. Og jeg angrer i en vei og jeg har sagt til meg selv at jeg skal vente med å drikke men jeg har egt også veldig lyst.. og jeg har også lyst til å ha sex, men jeg er litt redd, fordi jeg synes det er vondt å bare ta en tampong i. Og jeg har fingra meg selv før og det syns jeg er vondt

SVAR

Besvart 13.02.2019 18:56:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle