Hopp til hovedinnholdet

Har hatt kraftig kyssesyke, når kan jeg drikke alkohol igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk kyssesyken i starten av desember og ble ganske hardt rammet av dette, altså jeg lå i to uker. Nå som det har gått 2 og en halv måneder siden jeg fikk påvist kyssesyka lurer jeg på om det er farlig for meg å drikke alkohol? Levra har jo en del med dette å gjøre så jeg er litt urolig. Jeg har ikke drukket alkohol denne perioden men kommer antageligvis til å gjøre det nå til helgen. Om jeg får svar etter helga så lurer jeg på om det er veldig alvorlig om jeg da antageligvis har drukket, kan det gå galt? Jeg har heller ikke noe tilgang til å spørre lege nå før helga. Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 15.02.2019 21:49:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle