Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vokst opp med at alt som innebærer alkohol er galt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

På lørdag var jeg på en bursdagsfest hos ei venninne som hadde fylt 18. Vi var rundt 10stk, og det var kjempekoselig! Vi spilte kort, snakket sammen, danset, det var en fantastisk kveld. Ettersom hun var 18, var det noe rusbrus innblandet. Noen smakte litt, andre drakk litt. Ingen ble fulle eller noe, det var ikke noe fare e.l. Etter den dagen har jeg tenkt litt på det, og lurer bare på om det var galt av meg å ha det så kjekt den kvelden? Jeg har vokst opp med at ''alt som innebærer alkohol er galt'' uansett om det er en kveld ute, eller om det er et glass champagne på nyttårsaften. Det er liksom galt. Men det var kjekt, en kveld med vennene mine, med litt uskyldig drikking. Jeg får ikke ristet denne samvittigheten av meg, om at det kanskje var galt? Jeg vet ikke helt jeg, jeg føler jo ikke at noe var galt? For min del er det samme om det er brus eller rusbrus, men så vet jeg ikke helt heller. Årh, jeg er bare så 'conflicted' og ja, vet ikke helt?

SVAR

Besvart 17.02.2019 21:03:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle