Hopp til hovedinnholdet

Høy musikk på fest

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på noe. Jeg har tenkt til å feire 18 års dagen min som er om ca en mnd. Å da tillater jeg selvførgelig alkohol. Jeg har tenkt til at det starter sånn kl 8 og at det ikke er noe tidspunkt for endt bursdag, men kansje ikke senere enn sånn kl 0100. Vi blir tilsammen 10 styk ca og mange av disse kan drikke seg ganske full og bli høylytte og ihvertfall siden vi skal ha en del høyttaler. Men hvor mye skal til for at vi kan få politiet på døra? Og, hvis de kommer hit, har de rett til å ringe til foreldrene mine?

SVAR

Besvart 21.02.2019 09:59:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

- Har fest der mindreårige drikker alkohol

Jeg er myndig og skal ha en privatfest. En del av de som skal på festen er mindreårige. De kommer sikkert til å drikke de også. Er jeg da ansvarlig for dem? Kan jeg få straff hvis de drikker siden det er min fest?

 

Les mer
account_circle