Hopp til hovedinnholdet

Min venn har det veldig vanskelig, er det sinne eller kan han ha gitt opp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, en venn av meg har forandret seg mye i det siste eg jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Han får hjelp for det på institusjon osv. Men han stikker av og har bare blitt til en helt annen person... jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg blir sykt lei meg av å høre alt som skjer men jeg vil jo vite det. For noen uker siden hadde han ikke rørt alkohol eller røyk,snus osv på over et år men så begyndte han å drikke så ble det mer å mer å for noen uker siden måtte han pumpe... han har altid sagt han ALDRI skulle rør narkotika men nå har han begyndt med det også.Alt dette startet etter barnevernet brøt inn i livet hans. Han har hatt det veldig vanskelig de siste årene og dette kan være en form for sinne eller at han gir opp livet?(han har prøvd selvmord flere ganger) jeg vet han er på institusjon med folk som kan slike ting men jeg vet bare ikke om det er det han trenger akkurat nå... jeg følte etter han kom inn dit ble det bare verre... Takk for hjelp

SVAR

Besvart 20.02.2019 18:42:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke rettigheter har du som er på institusjon?

Får du bruke mobilen som du vil og kan du ha besøk av hvem du vil? Her får du en oversikt over dine rettigheter når du bor på institusjon.

 

Les mer
account_circle