Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en kjæreste med alkoholproblemer, hvordan hjelpe han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en kjæreste som har alkoholproblemer. Han drikker ofte i ukedagene og i helgene blir han til tider så beruset at han sovner. Han er ikke noe kjekk å være sammen med når han drikker og blir alltid rasende når jeg prøver å hjelpe han med å få han i seng/gi han vann osv. Sist gang ble han så full at han slo meg:( Det er noe jeg ALDRI hadde sett for meg at han kunne gjøre. Han er alltid kjempelei seg dagen etterpå og jeg vet at han har mye vanskelig i livet sitt... Jeg vil så gjerne hjelpe han for han er en fantastisk person som gir meg så mye godt også! Men føler ikke jeg strekker til og føler meg ubrukelig... har dere noen tips til hvordan jeg kan hjelpe han?

SVAR

Besvart 28.02.2019 15:38:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Blir kjæresten din bråsint, truer og kontrollerer deg? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler på vold i forhold her.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
account_circle