Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ,er 13-åring . Venninna mi drakk seg fulle og ho er liker gammel som meg og dagen etter prøvde jeg en breezer for første gang men følte ikke noe , ble bare veldig trøtt. Og i Helgen vil vi teste å drikke 2 og jeg vet ikke om jeg vil eller ikke . Fordi jeg vil teste en gang men ikke mer .Men bare for å teste. Har det noe negativ eget på kroppen etter to breezer og jeg vet ikke helt om jeg vil ,fordi når jeg tenker på det så er det ikke bra, men har bare lyst for å teste . Vet ikke hva jeg skal gjøre ?

SVAR

Besvart 01.03.2019 15:58:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

- Kjøper alkohol uten å være 18 år

Jeg er en gutt på snart 17 år. I påsken skal jeg på hyttetur, og har tenkt å drikke alkohol. Men det er en ting jeg lurer på. Hva skjer hvis jeg blir tatt for å kjøpe øl?

 

Les mer
account_circle