Hopp til hovedinnholdet

Kommer hvitt ut av munnen ved høy promille.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg drikker alkahol kun i helgene og med alkahol mener jeg øl , drikker kun øl når det gjelder alkahol ,men det har blitt sånn at jeg nå drikker 12 halvlitere og mer hver gang jeg drikker , jeg drikker også ganske fort har ikke alltid så mye mat i magen , sist gang sa kjærsten min att jeg sovnet og det kom noe hvitt ut av munnen min når jeg sov , hva kan dette være ? jeg er nesten selv overrasket av at jeg aldri har blitt pumpet , er i grei fysisk aktivitet i ukedagaene

SVAR

Besvart 14.03.2019 15:35:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle