Hopp til hovedinnholdet

Etter at jeg har drukket en øl så føler jeg meg svimmel og blir litt tullet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år, har helt « normal» kropp og har ingen sykdommer (men har hvert vegetarianer hele livet:)etter at jeg har drukket en øl så føler jeg meg svimmel og blir litt tullete. Jeg syntes det er litt spesielt at jeg blir det etter en øl, så jeg lurte på om det kan være farlig? Problemet er egt at når jeg er på fest og har drukket en øl så blir vennene mine flaue over at jeg ikke toler mer og de tror nokk mest sansynelig at jeg flaker eller leker full. Jeg skammer meg og jeg merker at de syntes jeg er veldig teit og jeg merker at de blir veldig flaue. Når jeg har drukket den ene ølen har jeg det egt veldig gøy altså jeg koser meg da kan man si men etter sånn 10 min så blir jeg trist fordi jeg ser de ser rart på meg og det ødelegger kvelden min. Ikke bare det at vennene mine syntes jeg er teit men velte har kalt meg for 14is fylla. Og de backer meg heller ikke når andre sier slemme ting til meg jeg er så redd for å miste vennene mine? Savner før de ble sån

SVAR

Besvart 18.03.2019 22:42:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Alkoholloven

Alkoholloven skal være et virkemiddel for å forsøke å begrense de skader som overdreven bruk av alkohol kan føre til.

 

Les mer
account_circle