Hopp til hovedinnholdet

Var full og klinte, men nå er han uinteressert og andre tror vi har pult...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Litt forvirret 16 åring her. Sist fredag var jeg og vennina på fest og hadde det kjempegøy. Vi ble fulle for første gang og det var ganske spennende. Jeg hang mye med en fyr som jeg har gått på barneskole med i snart 10 år. Han er sykt snill og vi deler mye felles interesser som trening f.eks. På festen var han edru, og mens jeg var full fortalte han meg at han "ville ha meg" og masse annet som at jeg var deilig osv. Vi klinte mange ganger og det var fint å ha noen som tok vare på meg resten av kvelden. Men nå på skolen ser vi ikke på hverandre engang, og jeg har prøvd å snakke med han, men han virker sykt uinteressert. Alle i vennegjengen hans tror at vi har pult og at jeg liker han, men jeg vil bare vite hvorfor han plutselig ikke ville ha noe med meg å gjøre?

SVAR

Besvart 15.03.2019 22:28:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle