Hopp til hovedinnholdet

Har ikke lyst til å begynne med alkohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei

Jeg er ei jente på 15år.

Alle vennene mine sier de skal begynne å drikke når de er 16år-18år. Og at de skal bli skikkelig fulle når de er russ og sånn. Men jeg har ikke noe lyst til og begynne å drikke. Det ser utrolig gøy ut å feste, og jeg elsker å være ute med venner og ha det skikkelig gøy å sånn. Men jeg er litt redd for alkohol. Høres kanskje rart ut. Når man ser på meg på ekte så er jeg ganske utadvendt og ei ganske så vill jente, som elsker å finne på noe sprøtt liksom. Så alle sier og tror jeg kommer til å være den første. Men jeg har ikke lyst.
Jeg er redd for å snuse, røyke og drikke, og annet. Jeg ser ikke vitsen i å putte i seg ting som egentlig er giftig for kroppen. Jeg har sagt til vennene mine at jeg skal drikke, men jeg sier det bare for at de ikke skal synes jeg er teit. Men jeg vet innerst inne at jeg ikke kommer til å drikke.

Hva skal jeg gjøre? Tenk om jeg mister alle vennene mine pga det? Og tenk hvis ingen gutter vil være med meg? Hvis jeg gjør det måå jeg drikke, for jeg vil ikke miste vennene mine, men jeg vil heller ikke begynne med det.

SVAR

Besvart 02.05.2009 12:38:20
account_circle