Hopp til hovedinnholdet

Dør man av skrumplever? Hvordan fungerer odel på gård?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har to spørsmål. Pappa har fått skrumplever , vet ikke om han Kan kalles alkoholiker men han drikker ver helg og da sprit m brus til blande vann. Han prøver nå og ikke drikke lenger , kan han da bli bedre ? Eller dør man av skrumplever ? Kan han drikke litt som feks 4 øl , eller feks 1 gang i mnd ? Eller kan han aldri drikke mer. Evt hvor stor er dødeligheten om han stopper .. ikke stopper ? Vi bor på en odels gård , der pappa har odel , og er gift på nytt med ei som ikke er min mor , om pappa dør ( jeg har en yngre bror ) overtar vel jeg odel på gården .. men må jeg kjøpe ut min stemor og bror da . Ispfall hvor mange prosent er det , jeg går på skole ennå og har null inntekt . Gården er verd ca 2 millioner kr , og det har jo ikke jeg om pappa dør ....

SVAR

Besvart 27.03.2019 11:27:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle