Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ensom og at ingen liker meg, hvordan kan jeg få det bedre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg drikker alltid for mye på fest. Vennene mine er lei av å passe på meg. Jeg har løyet før om seksuelle handlinger med jenter. Og de vet det. Jeg angrer så mye på det og vet ikke hva jeg skal gjøre. De tror ikke på meg hvis jeg sier dem ting. De tror jeg lyver uansett hva jeg gjør. Føler ingen av de liker meg lenger heller de finner alltid på ting uten meg og spør meg aldri om å være med. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Er mye alene imens de er sammen. Er ensom og tror jeg blir deprimert. Savner og ha gode venner, men jeg skjønner at ingen vil være venn med meg. Hater meg selv

SVAR

Besvart 25.03.2019 17:48:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
account_circle