Hopp til hovedinnholdet

Drakk alkohol og mamma forteller det til anndre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, siden deres hjelper meg masse. Greia er at jeg har driti meg ut, drikker alkohol på en fest. Moren til hun vi var på fest tok oss i å drikke, jeg ringte da mamma og hun hentet meg. Jeg forklarte henne at det var alkohol der og sagt at jeg drak litt mindre en et halvt glass. Mamma ble kjempe skuffet osv. Greia er at hun sier st hun må snakke med folk om det også snakker hun med folk jeg ikke vil at skal vite der. Da blir jeg eksremt sur men hun sier bare at hun trenger å snakke om dem. Hjelp, jeg skjønner ikke hvorfor hun må snakke m så mange? Jeg har inndrømmet at jeg har driti meg ut.

SVAR

Besvart 31.03.2019 11:01:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
account_circle