Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir veldig trøtt når jeg drikker alkohol. Hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg blir veldig trøtt av å drikke alkohol. Drikker mest cider å øl. Jeg blir ekstremt trøtt, kan sovne på et blunk... det skjer etter ca 4cider 0,5l å 4,5%alkohol. Dette er veldig irriterende, har sovnet flere ganger på fest/ vennegjeng kveld. Har dere noen formening om hva det kan være? Veier ca 75kg og 175cm høy, mer muskler enn fett. Om det har noe å si :)

SVAR

Besvart 26.03.2019 15:13:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle