Hopp til hovedinnholdet

Lurer på alkohol og miste hemninger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurte litt på dette med alkohol og miste hemninger. Er det veldig individuelt hvordan dette fungerer? Har en venninne som kan ligge med folk hun ikke liker i fylla. Dette har derimot aldri skjedd med meg, og jeg sier alltid nei til sex uansett hvor drita jeg er. Jeg mister hemninger med tanke på at jeg kan si mye rart og også gjøre mye rart, men sex har jeg skikkelig sperre på og sier alltid nei! Men jeg får likevel angst for om jeg en eller annen gang kan ha hatt sex i fylla, som jeg ikke husker, nettopp fordi det å miste hemninger på slikt i fylla er et faktum(?). Kan jeg plutselig miste hemningene mine når det gjelder sex? Eller er det trygt at jeg ikke gjør det, siden jeg har passet på det i så mange år nå?

SVAR

Besvart 27.03.2019 09:01:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle