Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan man slippe gruppepress?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går i 8 klasse, og mange av folka fra min klasse, mest gutter har begynt og drikke. Jeg kommer ikke til og gjøre det. Men ofte så skjer det ting som er ganske dumme når de er i fylla. Jeg har aldri vært med dem når de er fulle. Men jeg får ofte videoer som de mest sannsynlig ikke er klare over at de har sendt. De drikker seg drita nesten hver helg, i tillegg waper alle sammen. Jeg syntes dette er dumt, men de må selvfølgelig stå får sine egne handlinger. Men har du noen tips om hvordan jeg kan få dem til og tenke litt over hva de gjør? de er tross alt bare 13 år. Jeg tror nokk det har litt med gruppe press og gjøre også, men hvordan kommer man seg ut av gruppepress?

SVAR

Besvart 31.03.2019 18:31:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle