Hopp til hovedinnholdet

Er redd for at noen har utnyttet meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei I det siste har jeg tenkt veldig mye på en hendelse som skjedde i sommer, å jo mer jeg tenker på det jo mer usikker blir jeg. Det har seg slik at jeg var å drakk med noen venner. Vi var 5 stykk totalt, men den ene dro tidligere. Vi drakk sprit av ganske høy prosent, og jeg endte opp med og legge meg relativt tidlig da jeg ikke var i stand til noe annet og følte meg trøtt. Når jeg først sovner etter fest så er jeg sovnet!. Men nå har det seg slik at når jeg våknet (la meg med alle klærne på og helt inne i senga) var jeg uten både skjørt og truse, helt fremme i senga og formet som en sjøstjerne med ansiktet opp mot taket. Det var også sølt drikke på gulvet og på senga rett der jeg våknet. Dette kan jeg nesten sverge på at jeg ikke har vært i stand til å gjøre selv, og med tanke på omstendighetene og hvordan jeg sovnet og hvordan jeg våknet er jeg redd for at noen har utnyttet meg. Greia er at nå sliter jeg veldig, kan jeg snakke med noen? Høres det ut som om noe har skjedd?

SVAR

Besvart 01.04.2019 08:49:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle