Hopp til hovedinnholdet

Er redd for at noen har utnyttet meg?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei I det siste har jeg tenkt veldig mye på en hendelse som skjedde i sommer, å jo mer jeg tenker på det jo mer usikker blir jeg. Det har seg slik at jeg var å drakk med noen venner. Vi var 5 stykk totalt, men den ene dro tidligere. Vi drakk sprit av ganske høy prosent, og jeg endte opp med og legge meg relativt tidlig da jeg ikke var i stand til noe annet og følte meg trøtt. Når jeg først sovner etter fest så er jeg sovnet!. Men nå har det seg slik at når jeg våknet (la meg med alle klærne på og helt inne i senga) var jeg uten både skjørt og truse, helt fremme i senga og formet som en sjøstjerne med ansiktet opp mot taket. Det var også sølt drikke på gulvet og på senga rett der jeg våknet. Dette kan jeg nesten sverge på at jeg ikke har vært i stand til å gjøre selv, og med tanke på omstendighetene og hvordan jeg sovnet og hvordan jeg våknet er jeg redd for at noen har utnyttet meg. Greia er at nå sliter jeg veldig, kan jeg snakke med noen? Høres det ut som om noe har skjedd?

Besvart 01.04.2019 08:49
 

Svar
Hei jente 17 år

Jeg kan forstå at du er redd for at noen har utnyttet deg seksuelt, men dette vil bare bli spekulasjoner!

Men jeg støtter deg i at det kan være godt for deg å snakke med en voksen person og få ut alle dine tanker og følelser rundt denne episoden.

Ta kontakt med helsesykepleier på skolen din eller helsestasjon for ungdom. Hun har erfaring og kunnskap og kan hjelpe deg videre til en bedre hverdag.

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Alkohol
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om alkohol