Hopp til hovedinnholdet

Ikke behov for fest, kjæresten min fester. Hører mye som han benekter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 16 og år har en kjærest på 17. Begge oss for låv å drikke men jeg liker ikke alkohol eller være ute på fester. Derimot kjæresten min som liker å drikke. På festene er det oftes maaange jenter. Vi har vært ilag i et år, og i starten husker jeg at han flørtet med andre jenter siden han fortalte meg. Han er snill og en typisk god kjæreste når han er edru. Men når han drikker tøffer han seg og sier hele tiden dagen etterpå at jenter prøver seg på han. Jeg har pratet med han og spørr om han flørter med jenter. Nei svarer han og sier han aldri vil gjøre noe slikt. Har hørt fra vennene mine at han har sakt «jeg trenger ett nytt håll» eller noe lignende og ikke er kjæreste typen. Jeg har sport om dette er sant men bare nekter hele tiden og jeg er nå usikker. Jeg vil ikke høre desp ut siden hver gang han drikker blir jeg bekrymret men om jeg hører noe fra noen, sier han at det ikke er sant.

SVAR

Besvart 02.04.2019 16:54:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle