Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg ha det litt mer gøy nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har alltid vært ei veldig rolig og forsiktig jente. Et såkalt englebarn. Unna trøbbel, unna festing og alkohol, unna dårlige mennesker. Alltid hørt på regler og mora mi. Som baby var jeg veldig lett å ha med å gjøre. Ungdomsårene har gått...rolig. Rolig miljø rundt meg også. Men. Jeg har lyst til å ha det litt gøy nå, vil feste litt. Men vennegjengen min er heller ikke partyløver. Og mamma sier hele tia at jeg må være forsiktig med alkohol. Hun er ikke vant til at jeg drikker, noe jeg ikke har gjirt mye av, og det skkønner jeg. Søstra mi, da hun var på min alder var hun helt annerledes, hun drakk en del og var litt mer "fri" fra andres meninger osv. Hun hadde også en episode der hun blacka ut. Føles ut som om mamma er altfor overbeskyttende på meg når det gjelder nye ting. Jeg tør jo ikke å drikke så mye sia jeg har hørt så mye rart. Jeg tror det har vært godt for mamma å ha ei rolig ungdom, men jeg vil litt mer ut. Hun stopper meg ikke, men jeg vet ikke. Tips?

SVAR

Besvart 03.04.2019 13:15:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle