Hopp til hovedinnholdet

Jeg stresser over at jeg ikke husker hva som skjedde på festen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Var på fest for første gang denne helgen. Jeg har drukket alkohol før noen ganger med de nærmeste venninnene mine, men ikke på fest. Jeg var på vors med en jentegjeng der jeg bare kjente to av dem som var der og drakk 50 cl med 20% på ca 1 time. Alle jentene der bortsett fra meg var typiske festfolk. Jeg ble veldig full, og hadde det gøy. Noen av oss dro på narsj etterpå hos noen gutter, hvor jeg røyket hasj og fikk mer vin. Plutselig våkner jeg opp i min egen seng, og husker ikke noe mer av kvelden eller at jeg kom hjem. Jeg har fått vite av en som var der at de måtte hjelpe meg ned trappen fra leiligheten og at mamma var kjempe sur da hun hentet meg osv.. Nå stresser jeg veldig over det jeg har gjort, fordi det er en stor del jeg ikke husker! Jeg vet at ingen av guttene der gjorde noe mot meg så det stresser jeg ikke over. Men jeg stresser fortsatt over at mamma og pappa fikk se meg slik, tillegg til at alle på narsjet var til stede men ikke jeg. Hva kan jeg gjøre? Jeg stresser!!

SVAR

Besvart 04.04.2019 22:17:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
account_circle