Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil være ærlig med foreldrene mine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år som lurer på noe. Jeg blir invitert på mange fester og har veldig lyst til å dra. Siden alltid har jeg vært åpen med foreldrene mine når jeg skal på fest osv. Det som er problemet er at moren min alltid sender melding til foreldrene som skal ha festen for å høre om dette stemmer at det skal være hjemme alene fest osv. De vet jo selfølgelig ikke noe om dette og festen blir avlyst på grunn av meg. Jeg er invitert på fest nå til helgen og han som skal ha den ga meg streng besdkjed om å ikke si noe til moren og faren min fordi da ville det bli avlyst fordi hans foreldre ikke visste noe om dette. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil være ærlig med foreldrene mine sånn at de vet hvor jeg er, men jeg vil også dra på fest med vennene mine? HVA SKAL JEG GJØRE???

SVAR

Besvart 04.04.2019 09:32:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle