Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk dårlig balanse og ble kvalm og trøtt . Hva heter tilstanden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, ja, jeg veit jæ må være 18 for å drikke alkohol. Men uansett jeg og et par venner var hjemme hos meg, og vi drakk en del alkohol. Jeg veier btw 53 kg. Og jeg har regna på en promillekalkulator, og den viste at siden jæ drakk 2 cider og 0,8 ca cl med ren sprit så hadde jeg en promille på rundt 1.4-5. Og i løpet av «drikketimen» så begynte jeg å få skikkelig dårlig balanse. Det var vannskelig å stå stille rett opp ned. Jeg ble kvalm og trøtt. Og dagen etterpå var jeg veldig flau fordi jeg hadde gjordt no litt flaut den kvelden. Jeg gjorde no dumt, som jeg aldri ville gjordt i edru tilstand. Så det jeg lurer på er liksom hva denne tilstanden heter? Var jeg brisen eller?

SVAR

Besvart 11.04.2019 10:08:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle