Hopp til hovedinnholdet

Kan politiet bestemme at russen ikke får sette opp telt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg blir snart russ nå og har dermed en del spørsmål om hva som er greit. Vi i gruppen min tenker å ha campingvogn og telt, men dette er noe politiet og fylket har sakt ikke er greit hvis det står på offentlig omeråde. Men er det ikke greit i følge allemannsrette hvis vi ikke forstyrrer noen? og kan de vike inn i norsk lov og fjærne oss uten probable cause? Det må jo være lov for et par ungdommer å drikke og sette opp telt i skogen hvis vi ikke forstyrrer og rydder opp etter oss. Og lurer også på hvordan man kan ta opp dette med myndighetene på en best mulig måte.

SVAR

Besvart 12.04.2019 20:38:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Drikker alkohol på offentlig sted

Jeg og noen venner tok noen pils i en park der vi bor. Men da vi skulle gå kom politiet. Vi hadde ølbokser som vi gikk og drakk av, og politiet skrev ned navnene våre. Er det så farlig at vi drakk litt da, vi bråkte jo ikke eller noe. Hva skjer nå?

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
account_circle