Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 13 år og har dikket litt alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 13 år og har dikket litt alkohol. jeg har blitt full 2 ganger og det var veldig gøy. på fredag skal jeg drikke vodka 40% lurer på hvor mye som blir farlig? vet at det er forskjellig fra person til person, og jeg har ikke drukket mye. skal være forsiktig. så det jeg lurer på er hvor mye blir farlig når du ikke har drukket mye før?

SVAR

Besvart 26.04.2019 14:34:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
account_circle