Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For ikke lenge siden var jeg på fest der jeg fikk fullstendig blackout i 6 timer. Jeg hadde drukket mindre enn det jeg pleier, så klarer ikke forstå hvorfor jeg fikk blackout så lenge, aldri opplevd å ha fullstendig blackout før. Det jeg drakk var 5 dl 20% vodka, og 1-2 dl 30% pluss 6-7 shotter med 16% alkohol. Imellom den halvliteren med 20% og resten spiste jeg mat og drakk MYE vann for å passe på å ikke bli for full. Følte meg edru fram til det plutselig smalt etter de shottene, og jeg pleier å shotte samme mengde i langt sterkere prosent og tåle dette bra.. for noen dager siden drakk jeg 2 dl 40% og 5-6 shotter med samme prosent, og da husket jeg alt og følte meg ikke spesielt beruset engang.. Klarer derfor ikke forstå hvorfor jeg fikk blackout så fort, da jeg også følte meg edru frem til alt bare ble svart.. at noen har puttet noe i drikken min tror jeg ikke. Mye dumt skjedde i denne perioden hvor alt var svart, derfor plager dette meg mye..

SVAR

Besvart 03.05.2019 11:43:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle