Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min vil drikke alkohol på 16 årsdagen, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente 16 år og jeg har en situasjon med et veldig vanskelig etisk dilemma. Jeg har en kjæreste som skal fylle sin 16 års dag til helgen og det vil selvfølgelig bli en god del alkohol tilstede. Jeg hater mildt sagt å være rundt både han og min bestevenn når de er fulle fordi de blir helt andre personer enn de jeg kjenner edru. Kjæresten min blir barnslig og jeg liker ikke hvordan han oppfører seg som full. Jeg har sagt det til han og han prøver å forstå men blir samtidig veldig krenket av at jeg tenker sånn. Dilemma mitt er at jeg har egentlig gledet meg til bursdagen hans i nærmest 1-2 måneder men nå når den nærmer seg gruer jeg meg veldig til å være rundt han og venninnen min I full tilstand. Jeg vil egentlig ikke være tilstede på grunn av dette pga. vet verken hvordan jeg vil oppføre meg mot de eller hvordan det vil påvirke synspunktet mitt på dem. På samme tid ville kjæresten min blitt såret og lei seg og evt sur på meg hvis jeg ikke hadde vært der. Hva skal jeg gjøre????

SVAR

Besvart 05.05.2019 16:20:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
account_circle