Hopp til hovedinnholdet

Redd for at kjæresten min skal drikke for mye når hun er russ

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har det veldig fint sammen, og vi har vært sammen i 5 år. Vi har et sterkt bånd, og jeg vil si at forholdet vårt er perfekt. Men det er én ting som har plaget meg fryktelig det siste året, og det er fester. Kjæresten min er ett år yngre enn meg og hun er russ i år. Jeg er så fryktelig bekymra når hun skal på fest fordi jeg er så redd for at hun skal miste kontrollen og gjøre noe som kan påvirke forholdet vårt. Hun har fortalt meg at hun bare har vært litt brisen, men jeg er så redd for at hun skal gå for langt. Vi har snakket om det mye, men jeg klarer ikke å holde baktankene vekk. Jeg er ukomfortabel over alt som er under kategorien «alkohol», altså drikking, fest, russ etc. Jeg har ikke prøvd noe særlig alkohol selv, og jeg lurer på om det kanskje er derfor jeg føler meg så usikker. Det eneste jeg vil er å få vekk baktankene. Kan det være en løsning å prøve meg på en fest for å få mer «kjennskap» til alkohol generelt?

SVAR

Besvart 04.05.2019 12:05:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle