Hopp til hovedinnholdet

Var det greit å si fra til politiet om en russ som var veldig full?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I kveld var jeg og tre venninner å to kompiser på film maraton og vi dro derifra ca 2145 og det er jo RT no og sett er selvfølgelig masse russ i byen og det var en gutt som var medlem i russegruppa til en vi kjenner godt p har var veldig full å det var to jenter som prøvde å passe på han siden han ikke klarte å ta vare på seg selv han holdt på å bli på kjørt av en bil og han falt flere ganger og de to jentene stakk tilslutt fra han og hav var der alene jo det bar mange voksne mennesker som bare gikk rett forbi vi ringte kompisen hans mange ganger men han på jobb så han kunne ikke komme men han sa at vi bare måtte finne noen som kunne passe på slika at han kom seg hjem, de fleste russene dro og vi var der ganske alene med han. Det kjørte forbi en politibil og vi stoppet den ig sa at de måtte sørge for at han kom seg trygt hjem og at han ikke klarte å ta vare på seg selv. Syntes du at det er riktig at vi sier fra til politiet eller burde vi ha gjort noe aent når vi er såpass unge?

SVAR

Besvart 04.05.2019 09:19:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle