Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer og føler skyld etter å ha drukket alkohol, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Idag gjorde jeg noe veldig dumt som jeg angrer på. Jeg drakk alkohol for første gang på et offentlig sted. Det var ca. 40% (vodka). Jeg husker alt som skjedde. Ingenting alvorlig... men jeg er redd for å gå på skolen i morgen siden jeg snakket med en av mine klassekamerater når jeg var full og han blokket meg. Jeg ropte på noen kompiser til en annen venn og nå tror jeg ikke den vennen liker meg lengre. Jeg er redd, det var gøy, men skikkelig skummelt å ikke ha kontroll på hva som skjedde... jeg har skikkelig skyldfølelse og på skolen i morgen så kommer alle i klassen til å snakke om det og le av meg! Hva skal jeg gjøre?!

SVAR

Besvart 06.05.2019 11:51:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Redd for å dumme deg ut?

Har du lyst til å prøve noe nytt, men stoppes av redselen for å kunne mislykkes? Les hva du kan gjøre for å våge allikevel og bygg opp selvtilliten din skritt for skritt.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle